Over ons

Office NLC Real Estate

NLC Real Esate Bonaire is in december 2014 door mij opgericht. Mijn naam is Frank Nelissen

Ik ben al sinds 2007 woonachtig op Bonaire en ik heb in die tijd voor verschillende makelaarskantoren op Bonaire gewerkt, waaronder voor Caribbean Homes en Harbourtown Real Estate. Ik heb mij door de jaren heen ontwikkeld als een makelaar met goede contacten, een groot netwerk en, mede daardoor, mooie verkooptransacties en verhuurresultaten. Binnen mijn netwerk bevinden zich mensen die werkzaam zijn bij de overheid, met name bij het Rijksvastgoedbedrijf, de Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) en het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB), maar ook vele particuliere en institutionele investeerders. Met name het Rijksvastgoedbedrijf maakt regelmatig gebruik van mijn kennis en expertise, om passend onroerend goed te vinden dat past binnen de wensen van de opdrachtgever. En met succes!

NLC Real Estate Bonaire beheert tevens diverse commerciële winkelpanden voor grote vastgoedbeleggers. Deze winkelpanden worden door verhuurd en in sommige gevallen door ons te koop aangeboden. De expertise in verhuur of verkoop van commercieel onroerend goed, maakt NLC een uniek makelaarskantoor op Bonaire.

Ook op het gebied van vakantiewoningen op Bonaire, zowel villa's als appartementen kan NLC veel betekenen voor zowel de verkopende als kopende partij.
Wij krijgen regelmatig zogenaamde 'stille listings', dat zijn objecten die vanwege de privacy niet 'over de markt' mogen gaan, of woningaanbod dat, door omstandigheden, snel verkocht moeten worden. NLC Bonaire heeft een database met investeerders waarvan wij weten dat ze snel kunnen handelen als ze de onroerende zaak aangeboden krijgen en het is naar hun zin.

NLC Real Estate Bonaire is een makelaarskantoor dat haar opdrachten op een actieve manier probeert te vervullen. Wij zoeken bewust naar een koper binnen het netwerk en als deze er niet is dan gaan we via internet of andere kanalen, het onroerend goed verder promoten en proberen namens de opdrachtgever te verkopen.

Geïnteresseerd in onze manier van werken? Loop eens binnen of neem contact met ons op!

Frank Nelissen

Waarom NLC?

1

Zodat wij voor u ons ruime netwerk van kopers en verkopers kunnen aanspreken

NLC is een proactief makelaarskantoor dat vanwege haar grote netwerk, vaak direct antwoord kan geven op de vraag of zij op korte termijn een geïnteresseerde kan aandragen. Naast dit netwerk zijn er uiteraard de reguliere marketingtools zoals deze website, maar ook onze Facebookpagina, de informatie op LinkedIN, de lokale media en onze showroom. Wij geloven echter in de kracht van het persoonlijk samenbrengen en dit is met ons ruime netwerk vaak mogelijk. De investeerders in onze kring zijn divers en streven verschillende rendementen na. Kortom er is een dekseltje voor ieder potje!

2

Omdat NLC het grootste aanbod van vastgoedinvesteringen op Bonaire heeft

NLC heeft een grote portefeuille die niet in z’n geheel te zien is op deze site, vaak omdat het diensten betreft aan verkopers die grotere of meerdere objecten verkopen en dit graag in alle stilte willen doen. Dit zijn dan bijvoorbeeld winkelcentra, kantoorpanden, hotelprojecten en voor Bonairiaanse begrippen grootschalige ontwikkelingen in de appartementensfeer. Naast die op Bonaire heeft NLC ook grotere beleggingsmogelijkheden te koop op Aruba en in Europees Nederland: hotels, grootschalige woningontwikkelingen et cetera. Dit voor het geval dat onze relaties wel willen beleggen, maar een trip naar Bonaire toch graag als vakantie willen blijven zien!

3

Vanwege onze expertise op het gebied van verhuurbaarheid en kostenanalyse

NLC zoekt voor haar relaties naar beleggingsobjecten of staat de verkoper bij. Hoe dan ook, het doel is altijd om alle partijen tevreden te laten zijn met het resultaat, met een positief gevoel over de gemaakte deal, waarbij rendementen, kostenanalyses, valutafluctuaties, marktontwikkelingen op alle vlakken zijn bekeken en besproken.

Ons team

Frank Nelissen

Directeur

Esther Jansen

Administratie

Hennie de Rijke

Onderhoud