Beleggen in winkels Bonaire

Winkelinvestering Bonaire

Bonaire heeft een klein, maar gezellig winkelcentrum in de hoofdplaats Kralendijk. De hoofdstraat heet Kaya Grandi en de meeste winkels bevinden zich in or rond deze kleurrijke straat.
NLC Real Estate heeft een groot gedeelte van de winkelpanden hier in beheer en biedt ze namens de eigenaren ook te huur en te koop aan.

Leeg, voor eigen gebruik, of met een mooi huurcontract: afhankelijk van u wensen kunnen wij u verschillende mogelijkheden aanbieden. Ook op de zogeheten B-locaties vlak achter de Kaya Grandi, zijn er diverse huur- en koopmogelijkheden.

Gaat u over tot het doen van een investering in commercieel vastgoed op Bonaire, dan kunnen wij dit vastgoed voor u beheren. Wij verzorgen zowel het technisch beheer als het financiƫle / administratieve beheer voor u, indien u zichzelf hier niet druk over wilt maken.

Bonaire staat vlak voor een grote ontwikkeling. Zowel de Nederlandse overheid als het lokale bestuur hebben aangegeven te willen groeien van 17.000 naar 30.000 inwoners. Die voorgenomen groei zal automatisch allerlei veranderingen met zich meebrengen, waaronder een uitbreiding van consumentenbehoeftes. Op Bonaire hebben we nog veel dingen niet en er zijn om die reden nog vele ondernemerskansen!

Onderaan deze pagina treft u een aantal anonieme objecten uit onze portefeuille, terwijl het allergrootste gedeelte van ons aanbod in 'stille verkoop' is. Als u ons in een persoonlijk onderhoud uw wensen meedeelt, zullen wij u informeren over de panden uit ons aanbod die geschikt voor u zouden kunnen zijn.

Beleggen in kantoorruimten Bonaire

Kantoorinvestering Bonaire

NLC, maar meer nog in persoon van Frank Nelissen, heeft inmiddels al veel onroerende zaken verhuurd aan de Nederlandse staat. Vanuit de firma Living Joya heeft Frank veel verhuurd aan de Belastingdienst en later, in dienst bij Harbourtown Real Estate, heeft hij verhuurd aan onder andere het Centrum Jeugd en Gezin, OCW, Financien, Facilitaire dienst RCN, ICT RCN, Opvanghuis Nawati, Recherche, de tijdelijke opvang voor de politie en nog veel meer.

Het Rijksvastgoedbedrijf is een gewaardeerde vaste relatie van NLC die Frank persoonlijk al vele jaren mag ondersteunt in de zoektocht naar geschikte kantoorruimten. Niet zelden moeten deze panden gemoderniseerd worden en naar de laatste maatstaven van de ARBO-wet te worden verbouwt.
De communicatie en de kennis van wat de behoefte van het Rijksvastgoed bedrijf is, heeft ervoor gezorgd dat er over en weer een band van respect en vertrouwen is ontstaan.

NLC heeft opdracht om namens de eigenaren verschillende kantoorpanden met gedegen en langdurige huurcontracten erop, te verkopen. Ook hebben wij nog verschillende kantoorpanden in het centrum en aan de rand van het centrum in portefeuille, waar nog geen huurovereenkomsten op zitten.

Na inventarisatie van uw wensen, nemen we ze graag met u door!

Beleggen in (hotel)locaties

Hotelinvestering Bonaire

NLC Real Estate heeft diverse kavels aan zee met een hotelbestemming in de verkoop.

Bonaire heeft momenteel de aandacht van een aantal grote hotelondernemingen en momenteel is de organisatie achter de Marriott-hotels bezig een Courtyard by Marriott te bouwen.
Er circuleren nog meer plannen van andere partijen, maar die bevinden zich nog in de onderzoeksfase. NLC beschikt over meerdere mogelijkheden voor, wat we lokaal noemen, 'oceanfront' kavels. Deze percelen zijn groot genoeg om er een middelgroot tot groot hotel op te bouwen.

Daarnaast hebben we ook een aantal hotels met een uitstekende rendementspotentie in de stille verkoop.

Mocht u interesse hebben om een hotel te ontwikkelen of dit samen met een groep te willen doen, dan kunnen wij u laten weten dat de lokale overheid graag wil helpen om dit mogelijk te maken. Bonaire heeft momenteel niet voldoende hotels en zeker in het hogere segment is er een schrijnend tekort.