Woninginvesteringen Bonaire

Woninginvestering Bonaire

Beleggen in woningen op Bonaire kan zeer lucratief zijn. Door de bijna constante aanwas van uitgezonden (overheids)personeel en een vakantie-industrie zonder echte seizoenen, is er altijd vraag naar huurwoningen op Bonaire, zowel voor langetermijnverhuur als vakantieverhuur.

Er is op Bonaire anno 2016 nog steeds een tekort aan huizen, terwijl de rapporten daaromtrent een behoorlijke bevolkingsgroei laten zien tot 2025.
Dit betekent dat de meeste huizen vrij gemakkelijk verhuurbaar zijn en dat er behoorlijke rendementen kunnen worden behaald.

Een rekenvoorbeeld:

Koopsom woning: $ 250.000
Overdrachtbelasting 5%: $ 12.500
Kosten notaris en kadaster 1%: $ 2.500

Totaal: $ 265.000

Huuropbrengst per jaar: $ 18.000 ($1.500 per maand)
Managementkosten 10%: - $ 1.800
Vastgoedbelasting 0,82%: - $ 2.173
Totaal: $ 14.027

Rendement: 5,3%

Uiteraard kunnen aan dit rekenvoorbeeld geen rechten worden ontleend, maar er dienen zich bij NLC regelmatig zeer gunstig geprijsde huizen aan die zelfs hogere rendementen kunnen geven. Overigens kan een gunstige wisselkoers (bijvoorbeeld van euro's naar onze lokale US-dollar) ook nog een gunstig effect op uw rendement hebben, met name indien we te maken hebben met een dure dollar.

Veel onroerend goed hebben wij vanwege privacyoverwegingen in de stille verkoop, waardoor we hieronder slechts een aantal anonieme greep uit onze portefeuille laten zien. Wij voorzien u na een persoonlijk onderhoud graag van de aanbiedingen die bij uw wensen passen.