Onze portefeuille

Voor het meest actuele overzicht kunt u contact opnemen met NLC Real Estate op Bonaire.

Beleggingsvastgoed te koop of te huur aanbieden gaat niet op dezelfde manier als bijvoorbeeld een woonhuis dat voor eigen bewoning bedoeld is. Bij verhuurd onroerend goed moet er extra op zaken als privacy gelet worden, omdat zowel verhuurder als huurder niet zomaar de financiƫle en andere gevoelige gegevens, 'op straat' wil hebben liggen.

Om die reden hebben wij geen specifieke informatie in onze etalage aan de Kaya L.D. Gerharts 5 hangen en hebben wij op de pagina's onder de onderstaande knoppen slechts wat anonieme voorbeelden gegeven van wat wij te koop en te huur kunnen aanbieden.

Indien u geĆÆnteresseerd bent in het kopen van een vastgoedbelegging op Bonaire, of indien u bijvoorbeeld op zoek bent naar een koop- of huurlocatie voor uw eigen bedrijf, dan staan wij u graag persoonlijk bij ons op kantoor, of anders via bijvoorbeeld Skype, te woord en inventariseren we samen met u wat de specifieke wensen zijn, om ze vervolgens te toetsen aan onze opdrachtenportefeuille. Onze Skypenaam is frank.nelissen en de overige gegevens staan op onze contactpagina.

Woningen - huur

Woningen - koop

Commercieel - huur

Commercieel - koop